St. Petersburg Times
Special report
Video report
  • For their own good
    Fifty years ago, they were screwed-up kids sent to the Florida School for Boys to be straightened out. But now they are screwed-up men, scarred by the whippings they endured. Read the story and see a video and portrait gallery.
  • More video reports
Multimedia report
Print Email this storyEmail story Comment Letter to the editor
Fill out this form to email this article to a friend
Your name Your email
Friend's name Friend's email
Your message
 

Columns

Know your biz news?

Drop the wrapping paper, grab the eggnog and crank up Jingle Bell Rock. This won't take long, folks. Try your holiday hand at the 2007 Biz Quiz.

By Robert Trigaux, Times Business Editor
Published December 23, 2007


ADVERTISEMENT

Drop the wrapping paper, grab the eggnog and crank up Jingle Bell Rock. This won't take long, folks. Try your holiday hand at the 2007 Biz Quiz. It's only 10 questions. Since we're in a holiday giving mood, we'll keep it easy. If you nail all 10, you've been very good. Fewer than six and you're naughty. Happy holidays. 

1 Their first retail stores debuted at International Plaza before anywhere else:

a) Ballard Designs, Fit2Run, Dockers

b) Bang & Olufsen, Apple, Ruehl

c) Build-A-Bear, Aveda, Sephora

2 Estimated length of time it will take to clear away Tampa Bay's glutted condo market:

a) 36 months

b) 72 months

c) Who can count that high?

3 Three big public companies here that went private this year are:

a) Progress Energy, Raymond James and Danka

b) TECO, Jabil Circuit and Tech Data

c) Global Imaging, Catalina Marketing, Outback

4 You'll find a Carrabba's, a Bennetton and a Harley-Davidson store here before too long:

a) Busch Gardens

b) Cypress Creek Town Center

c) Tampa International Airport

5 Jungala is coming. It will be a new:

a) Chain of miniature golf courses

b) Attraction at Busch Gardens

c) Organic drink from Publix

6 Florida job gains in past year (Nov. '06-Nov. '07) and ranking nationally:

a) +139,911, first among all states

b) +55,246, third to No. 1 California and No. 2 Texas

c) +90,200, second to No. 1 Texas

7 "This will be a unique, progressive design that will be iconic and resonate throughout the entire state of Florida." Who said it?

a) Progress Energy chief Jeff Lyash about a proposed new nuclear power plant

b) Tampa Bay Rays owner Stu Sternberg about a proposed new baseball stadium

c) Former NAACP leader turned HipHop Soda Shop CEO Ben Chavis about the local opening of his new restaurant chain

8 Tampa Bay's highest, current and year-ago prices for regular gasoline (on average):

a) $3.114, $2.986 and $2.287

b) $3.187, $2.928 and $3.011

c) Arm and a leg and a torso

9 Combined Tampa Bay area (Pinellas, Hillsborough, Pasco and Hernando counties) unemployment rate now and a year ago.

a) 4.4 vs. 3.3 percent

b) 5.5 vs 2.2 percent

c) 3.8 vs. 3.1 percent

10 Complete Gov. Crist's ill-fated remark made in May 2007. "------ are going to drop like a rock."

a) Insurance rates

b) Taxes

c) My vice presidential ambitions

Robert Trigaux can be reached at trigaux@sptimes.com.

Answers

1 (a), 2 (a), 3 (c), 4 (c), 5 (b), 6 (c), 7 (b), 8 (a), 9 (a), 10 (b).

[Last modified December 21, 2007, 20:32:19]


Share your thoughts on this story

[an error occurred while processing this directive]
Subscribe to the Times
Click here for daily delivery
of the St. Petersburg Times.

Email Newsletters

ADVERTISEMENT